Gør det selv linkbuilding

Du ved sandsynligvis godt hvor vigtige links er, for gode placeringer i søgemaskinerne. Du ved sikkert også, hvor svært det kan være, løbende at finde nye linkmuligheder, du kan række ud efter, i dit arbejde med at bygge og skaffe links til dit website.

Et link er en anbefaling, og præcis som i den virkelige verden er anbefalinger guld værd online. I den virkelige verden lytter vi til anbefalinger og lader dem præge vores valg, og det samme sker på Internettet – her vælter vi os dagligt i anbefalinger, både på de sociale medier, men i den grad også gennem links på forskellige hjemmesider, vi benytter.

Arbejdet med linkbuilding er og har altid været den vigtigste disciplin inden for SEO. Linkbuilding kan rykke bjerge, og med de helt rigtige links kan du klare dig med et mindre godt website, dårligere indhold og en mindre teknisk optimeret platform. Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke skal arbejde med disse punkter, for gør du det samtidig med, at du arbejder med linkbuilding, har du det perfekte afsæt til bedre placeringer i søgeresultaterne.

Gå til bestilling, klik her.

Tjenesten der sikrer dig kontinuerlig linkvækst og succes i søgeresultaterne
Derfor har vi lavet tjenesten Linkklubben.dk. Som medlem af Linkklubben får du hver måned en mail, med fire linkmuligheder, beskrevet ned til mindste detalje. Det betyder at du nemt og enkelt kan komme i gang med gør det selv linkbuilding, uden at skulle bruge penge på dyre linkanalyseværktøjer og uden at du skal bruge tid på at researche og finde frem til linkmuligheder.

Linkklubben.dk er med andre ord, den perfekte pakke til dig der selv vil i gang med linkbuilding, men som ikke nødvendigvis har den fornødne ekspertise, til at vurdere, hvornår en linkmulighed er god og brugbar for dit website.

Lav selv danske, svenske og tyske links
Du kan få både danske, svenske og tyske linkmuligheder igennem Linkklubben.dk. Konceptet er det samme og typerne af sider og kvaliteten her af, er også identisk. Du kan være medlem af alle tre klubber på en gang hvis du ønsker det, det giver i alt 12 linkmuligheder hver måned, 4 danske linkmuligheder, fire tyske linkmuligheder og fire svenske linkmuligheder. Forklaringer og guides er på dansk, når du tilmelder dig igennem den danske linkklub.

Hver guide koster 249 kr. og du får en ny tilsendt hver 30ende dag. Du kan dermed få hele 12 linkmuligheder, givet at du har et svensk, tysk og dansk website, for kun 747 kr. ekskl. Moms. Det svarer ikke en gang til prisen på et enkelt link, købt fra et seriøst SEO-bureau.

Du kan også få instruktionerne på både tysk og svensk i stedet, til alle de forskellige lande, vi tilbyder muligheder i. Her skal du blot tilmeldte dig Lankklubben.se eller Linkbuilding-club.de.

Fordele ved gør det selv linkbuilding, med linkklubben

  • Du sparer penge på dyre linkanalyseværktøjer – vi har klaret analysen for dig.
  • Du sparer kostbar tid, vi har fundet mulighederne for dig og beskrevet dem til punkt og prikke. Det betyder at du nemt og hurtigt, kan oprette dine links.
  • Du får hele tiden nye links til dit website, et website skal modtage links løbende, for fortsat at blive vurderet, som et relevant og brugbart website.
  • Du forøger hver måned dit domænes totale autoritet og sikrer dermed større synlighed, til alle de artikler, sider, produkter mv. dit website består af.

Gå til bestilling, klik her.