Linkklubben drives af Henrik Bondtofte under Bondtofte & Co.

Betalingsmetoder
Dit medlemsskab kan betales med Dankort, Mastercard og VISA. Hver måned bliver beløbet på 249 kr. ekskl. moms trukket fra dit betalingskort, herefter modtager du din næste klubmail.

Udelukkende digitalt produkt
Som medlem af klubben, modtager du digitale e-mails, og du modtages således intet fysisk produkt.

Returret og reklamationsret
Da dette produkt er digitalt og personligt, ydes der ingen returret, men du er naturligvis sikret 2 års reklamationsret.

Opsigelse
Du kan når som helst opsige dit medlemsskab af Linkklubben, du skal dog selv aktivt opsige det. I din mailkvittering, er der et link til din brugerkonto hos Simplero.com, hvis du kører igennem vores Simplero-køsning. Her kan du opsige abonnementet, på opsigelsesknappen. Du finder en guide til Simplero opsigelse her.

Herefter vil du hverken modtage flere e-mails eller blive trukket på dit betalingskort. Kører din løsning igennem Bondtofte.dk eller Linkklubben.dk (Det gør den, hvis Simplero ikke nævnes), skal du opsige dit abonnement inde under din brugerkonto.

Der ydes ingen support på opsigelser, medmindre der er tekniske udfordringer, som gør det umuligt som bruger at opsige produktet.

Support og garanti
Der ydes ingen support på linkklubben, dette for at holde medlemsprisen nede. Der kan efter aftalt, ydes betalt support. Alle linkmuligheder er “muligheder”, der er ingen garantier for at du kan få dit link ind, på hver eneste mulighed du bliver præsenteret for. Alle linkmuligheder er testet igennem og det sikres løbende, at linkmulighederne stadig er aktive.

Det er ultimativt ejeren af det pågældende website, der beslutter om dit link bliver optaget eller om det får lov til at blive stående. Du kan forbedre dine chancer, ved at lave gode beskrivelser og tage dig tid, til hver enkelt mulighed, samt at læse beskrivelsen i mailen grundigt.

Linkklubben består primært af dofollow links, men der vil være tilfælde, hvor links er påsat nofollow-tagget – fælles for alle links er dog, at de er prækvalificeret og har værdi for dit website.

Personlig udgave
De e-mails du modtager fra Linkklubben er strengt personlige og må under ingen omstændigheder videregives, sælges eller på anden måde gøres tilgængelig for andre. Du må endvidere hverken rette i e-mails eller ændre i dem, på nogen som helst måde. Det er desuden ikke tilladt at citere fra e-mails, uden forud indgået aftale herom. Overtrædelser vil blive retsforfulgt.

Kontaktoplysninger
Bondtofte & Co.
CVR: 33642911
Rugårdsvej 7,1
5000 Odense C
Tlf.: +45 7199 3990
E-mail: kontakt@bondtofte.dk

Bankoplysninger
Bank: Sydbank
Reg.nr. 7040
Kontonr. 0001625358
IBAN: DK1570400001625358
Bic-SWIFT: SYBKDK22

Informationspligt på hjemmesiden

Når du afgiver personoplysninger til os på vores hjemmeside, skal du vide: (disse vilkår SKAL Accepteres inden endelig afgivelse af oplysninger)
at du kan kontakte os som dataansvarlige på mail eller telefon:

at formålet kan være salg, service, markedsføring og lign.

at oplysningerne ikke videregives til andre end de personer i virksomheden, der skal arbejde med dine oplysninger.

at vi som dataansvarlige kun anvender systemleverandører og/eller databehandlere, der arbejder i EU/EøS eller på forskellig vis er godkendte af Kommissionen.

at du altid har ret til at få indsigt i og berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger eller begrænsning af behandling eller til at gøre indsigelse mod behandling, medmindre der er hjemmel til andet.

at persondata på potentielle nye kunder indsamles efter opnået samtykke og slettes, når samtykke trækkes tilbage,

at persondata på eksisterende kunder, der er nødvendige for at administrerede kundeforholdet ikke slettes,

at tidligere kunders data slettes 5 år efter kundeforholdets ophør, dog ikke før eventuelle verserende sager og/eller formuerettelige krav er afsluttede/forældede (f.eks. garantiforpligtelser),.og

at du har ret til at klage til www.datatilsynet.dk.