Linkklubben - vi gør det for dig

Vi laver de 4 linkmuligheder for dig!

Links er den enkeltstående faktor inden for SEO, der har størst betydning for placeringer i søgeresultaterne. Uden indgående links, kan dit website slet ikke findes i Google og de andre søgemaskiner. Uden mange gode og relevante links, har du ikke en chance for topplaceringer i konkurrenceprægede markeder.

Arbejdet med at skaffe links kan være anstrengende og ikke mindst tidskrævende, men som medlem af linkklubben får du hver måned 4 linkmuligheder serveret på et sølvfad (Faktisk, får du dem på mail). Linkmuligheder der passer til stort set alle typer af hjemmesider, naturligvis med udførlig instruktion til hvordan du skaffer det – så du er sikker på, at få noget ud af dit arbejde.

Intropris Kun 1995 kr. per måned

Du betaler kun 1995 kr. ekskl. moms. pr. måned for at få dine fire linkmuligheder udarbejdet. Du modtager den første mail, lige så snart du har tilmeldt dig, og derefter går der maks. 14 dage inden muligheder er lavet. Herefter modtager du hver måned en ny mail, med nye spændende linkmuligheder, som fremover også vil blive udarbejdet maks.  14 dage efter modtagelsen af mailen. Klubkontigent hæves på dit betalingskort, når mails afsendes.

 

Opnå topplaceringer

Næsten automatiseret

Mærkbare resultater

Vi klarer klubforpligtigelserne for dig → og forøger dine placeringer i søgemaskinerne!

Vi skaffer links til dig

Vi kender i forvejen til alle de gode steder at få links, og vi laver dem også for dig.

Links

Links er det vigtigste parameter, for gode placeringer i søgemaskinerne. Et link fungerer som en stemme, nu flere du har, nu vigtigere er du.

Spar dyrbar tid

Nu behøves du ikke engang følge vores anvisninger, den klarer vi for dig. Så du kontinuerligt får nye links og kan fokusere på andre arbejdsopgaver eller andre typer links.

Instruktionsmails

Vi følger vores egne instrukser og udfører arbejdet for dig. Du får ingen instruktionsmail, men en rapporteringsmail med dine links i!

Ikke tidligere delt

De linkmuligheder vi opretter for dig, er ikke tidligere delt offentligt. Snak ikke for højt om tjenesten, hvis du vil foran dine konkurrenter.

Flere kunder

Flere gode links, giver flere gode placeringer, det fører til flere besøgende på dit website og dermed flere potentielle kunder.

bondtofte-sorthvid-147x147

Om Henrik Bondtofte - manden bag linkklubben

Mit navn er Henrik Bondtofte og jeg har de sidste 9 år, arbejdet med linkbuilding. Det betyder med andre ord, at jeg har en meget bred erfaring på området. Jeg har skaffet links til virksomheder i enhver størrelse og har også skrevet en bog om emnet, linkbuildingbogen – den eneste danske bog om linkbuilding.

Til daglig arbejder jeg som digital rådgiver, i min egen rådgivningsvirksomhed Bondtofte & Co., hvor vi servicerer virksomheder med online markedsføringsydelser. Du kan læse mere om mig, på min personlige blog.

Kendt fra bl.a.:

borsen_logo_main_retina_300-200x29
tv2-1-200x45
logo-200x37
CW-LOGO-200x44

Det med småt, skrevet med stort

Jeg har lavet linkklubben, fordi jeg ved, at der er mange hjemmesider, der vil have glæde af denne tjeneste. Denne del af Linkklubben, kræver intet fra dig, vi laver og skaffer de links til dig, som du normalt skal stå for at lave selv – dette tilbyder vi til en uhørt lav pris, da vi kender mulighederne og benyttet dem af mange omgange.

Du stryger sandsynligvis ikke til tops på Google efter første måned, da arbejdet med links er et arbejde over tid, som mange andre aspekter af SEO. Du vil dog efter få måneder helt sikkert mærke en markant forskel, da dit website bliver langt mere autoritært, hvilket honoreres af Google, hvis dit site ellers fungerer som det skal.

Du modtager en mail hver måned, med en liste over de links, vi har skaffet til dig og dit website.

Med i tjenesten er der ikke inkluderet support. Har du behov for yderligere sparring, hjælp med linkbuilding, optimering eller analyse vil jeg anbefale dig at tage kontakt til os gennem min konsulentvirksomhed Bondtofte & Co.