Linkmuligheder

Kom i gang med Linkmuligheder lige her. Vi finder dine links, og sender dem direkte til dig!

KOM I GANG FRA KUN KR. 249,-/MD

Linkmuligheder

4 nye linkmuligheder, hver måned!

Links er den enkeltstående faktor inden for SEO, der har størst betydning for placeringer i søgeresultaterne. Uden indgående links, kan dit website slet ikke findes i Google og de andre søgemaskiner. Uden mange gode og relevante links, har du ikke en chance for topplaceringer i konkurrenceprægede markeder.

Arbejdet med at skaffe links kan være anstrengende og ikke mindst tidskrævende, men som medlem af linkklubben får du hver måned 4 linkmuligheder serveret på et sølvfad (Faktisk, får du dem på mail). Linkmuligheder der passer til stort set alle typer af hjemmesider, naturligvis med udførlig instruktion til hvordan du skaffer det – så du er sikker på, at få noget ud af dit arbejde.

Du betaler kun 249 kr. ekskl. moms. pr. måned for dine fire linkmuligheder. Du modtager den første mail, lige så snart du har tilmeldt dig. Herefter modtager du hver måned en ny mail, med nye spændende linkmuligheder. Klubkontigent hæves på dit betalingskort, når mails afsendes.

Bliv medlem af klubben → og forøg dine placeringer i søgemaskinerne!

Vi finder links til dig

Vi kender i forvejen til alle de gode steder at få links, og vi leder konstant efter nye muligheder.

Links

Links er det vigtigste parameter, for gode placeringer i søgemaskinerne. Et link fungerer som en stemme, nu flere du har, nu vigtigere er du.

Spar dyrbar tid

Det sværeste ved linkbuilding, er at finde mulighederne, spild ikke din tid på at lede. Få i stedet en mail med direkte vejledning.

Instruktionsmail

Dine instrukser, sendes i en personlig e-mail, med konkrete beskrivelser af linket, dets værdi og hvordan du skal opnå det.

Ikke tidligere delt

De linkmuligheder du som medlem modtager, er personlige og bør ikke deles med andre. Snak ikke højt om linkklubben, hvis du vil foran dine konkurrenter.

Flere kunder

Flere gode links, giver flere gode placeringer, det fører til flere besøgende på dit website og dermed flere potentielle kunder.

Bestil abonnement

Kom i gang med din linkbuilding nu

Få øget din placering.

Køb dig adgang til dit Linkmuligheder abonnement lige her
Linkklubben har linkguides på tre forskellige sprog. Har du derfor en kollega som enten taler tysk eller svensk, så kan denne få muligheden for at få sine linkmuligheder på sit foretrukkende sprog.

Danske Link Guides

Få dine valgte linkmuligheder med danske guides.

Danske Linkmuligheder

DKK 249,-

månedligt
  • 4 nye danske linkmuligheder hver måned
  • Komplette og brugervenlige guides på dansk
  • Velformuleret beskrivelser af linkmulighederne

Bestil abonnement

Tyske Linkmuligheder

DKK 249,-

månedligt
  • 4 nye tyske linkmuligheder hver måned
  • Komplette og brugervenlige guides på dansk
  • Velformuleret beskrivelser af linkmulighederne

Bestil abonnement

Svenske Linkmuligheder

DKK 249,-

månedligt
  • 4 nye svenske linkmuligheder hver måned
  • Komplette og brugervenlige guides på dansk
  • Velformuleret beskrivelser af linkmulighederne

Bestil abonnement

Her får du også en illustration af hvordan Linkmuligheder fungere

Leder du efter en linkbuilding liste?

Søger du også efter linkbuilding lister, til dit linkbuilding-arbejde, så det er nemt og enkelt at komme i gang?  Så er du ikke alene og netop grundet det store behov for den slags lister, er Linkklubbens linkmuligheder opstået.

Linkklubbens linkmuligheder er den perfekte linkbuilding liste, for dig der vil i gang med linkbuilding og det helt rigtige sted for dig at starte.

Linkklubbens linkbuilding lister, er nøje sorteret og udvalgt, således, at kun de bedste linkbuilding muligheder, når vores linkbuilding lister. Du modtager hver måned en liste med fire linkbuilding muligheder, som du med det samme, kan komme i gang med.

Danmarks bedste Linkbuilding guides

Linkklubbens linkmuligheder er deciderede linkbuilding guides, forklaret step by step. Du får med andre ord, konkret guidning til hvordan du opnår hver eneste linkmulighed. Disse linkbuilding guides er derfor ikke blot kedelig teori, men praksisorienterede dokumenter. Vi har den fornødne viden, til at udarbejde de bedste linkbuilding guides til dig – konkrete og uden omsvøb.

Vi har udvalgt de bedste og mest attraktive linkmuligheder på markedet og udformet guides til hver enkelte mulighed.

Linkklubbens linkmuligheder, er uden sammenligning de bedste linkbuilding guides på det danske marked. Så, det er bare om at komme i gang…

Om Henrik Bondtofte — Manden bag Linkklubben

Skabt af Henrik Bondtofte. SEO-ekspert og forfatter af den eneste danske bog om linkbuilding. Nok har han ikke en doktorgrad i links, men han har en knowhow og erfaring inden for emnet, få kan matche. Han er desuden forfatter af den eneste danske bog om emnet, Linkbuilding bogen.

Henrik Bondtofte